Gå til innhold

Bli medlem!

Publisert torsdag 10. mars 2011

Velkommen som medlem i Norsk cøliakiforenings ungdom (NCFU). Vi jobber for at det skal være så lett som mulig å være ung med cøliaki.

NCFU har de siste årene hatt en stor medlemsvekst. På få år har medlemstallet mer en doblet seg. Stadig flere ser hvor viktig det er å samarbeide for å gjøre hverdagen bedre.

Bli en av oss du også!

Cøliaki skal ikke være noen hindring for å leve et godt og aktivt liv. Du kommer lang med å være positiv, spesielt hvis du også tar initiativ når ting kan se vanskelig ut. Da hjelper det med litt selvsikkerhet, spesielt hvis du kan følge det opp med litt skikkelig kunnskap.

Positivitet - Initiativrikhet - Selvsikkerhet - Kunnskapsrikhet

Dette er våre kjerneverdier, og det vi ønsker at du som medlem skal ha med deg i bagasjen fra oss.

Vi tilbyr:

  • Mulighet til å delta på lokale treff
  • Flere nasjonale arrangementer i året
  • Medlemsbladet c-nytt rett hjem i postkassa
  • Rettighetsarbeid og politisk påvirkning
  • Kurs
  • Informasjon

Årskontingenten er 290 kroner.

Medlemskap i NCFU er åpent for alle fra det året de fyller 15 år, og ut det året du fyller 26. Er du under 15 år anbefales NCF junior. For dem over 26 anbefaler vi å melde seg inn i NCF. Les mer her

Fyll ut informasjonen under. Når du har fylt ut og trykket på "opprett" kan du få opp KID-nummer og kontonummer for betaling. Du får også tilsendt betalingsinfo og et velkomstbrev.

Alle medlemmer har tilgang til min side, hvor du kan sjekke status for ditt medlemskap og endre på e-post, telefonnummer og adresse.